Hoppa till innehåll

Betalningsguide

Mer om kryptovaluta

När du först kommer på idén med att investera i kryptovaluta, antingen för betalning av tjänster eller som en investeringsmöjlighet, då vet vi att har störst nytta av att veta så mycket som möjligt gällande kryptovaluta. Om du väljer att köpa bitcoins ur ett investeringsperspektiv bör du tänka långsiktigt. Många kastar sig in med målet att kunna göra ett snabbt klipp som kortsiktig spekulation. Av den anledningen bör du vara beredd på att priset kan både stiga och falla drastiskt. Behåll därför din investering under en längre period. Det går att skapa ett konto för att köpa och sälja Bitcoin hos flera olika kryptohandlare, och du är därför inte låst till enbart Safello. Völj helt enkelt en favorit baserat på vad du önskar för funktioner! Alla kryptokonton du skapar ger dig också möjlighet att skicka krypto till oss, till exempel som betalning för produkter eller tjänster.

Du kan läsa mer gällande köp och investering av bitcoin på bitcoin.se!

Köp via Safello

Vi fokuserar på säker och anonym betalning med kryptovaluta. När du beställt genom oss på NXT Sverige kan du följa nedanstående beskrivning gälande hur du överför beloppet för din beställning.

Steg 1:

Ladda ner appen Safello på iOS/Android

Logga in med bankid, för att skapa ett konto.

Det är gratis, och du kan använda Safello både till att betala eller investera i kryptovaluta om du skulle vilja det.

Steg 2 – sätt in kryptovaluta till din plånbok:

När du är inne på sidan “Handla” kan du välja det belopp i Svenska Kronor som du vill sätta in hos Safello. Dessa pengar överförs sedan till Bitcoin eller annan kryptovaluta.

Det kan löna sig att överföra mer än vad du har tänkt att använda direkt. Detta beror på att Safello tar ut en avgift för att göra överföringar. Dessutom så har du sedan Bitcoin tillgängligt för den dagen det är dags att förlänga ditt abonnemang hos oss på NXT Sverige 🙂

Ange rätt belopp under SEK, och välj sedan Swish som betalningsmetod för att direkt kunna få tillgång till dina pengar.

Steg 3 – Överför Bitcoin för din beställning:

Grattis! Du har nu investerat i kryptovaluta. Nu är det dags att överföra kryptovalutan till oss avseende din beställning!

Fyll i beloppet som är angivet i din beställning i fältet som är märkt med 4.

Tryck på Lägg till mottagare markerat med 5. på bilden.

Steg 4 – lägg till vår bitcoinadress:

Nu är det dags att fylla i våran Bitcoingadress så att vi kan registrera din betalning som mottagen. Välj “Egen plånbok” överst, och under kategori väljer du “Other (specify)”.

Ange namnet “wallet1” under plånboksnamn. Ange inget som har med vårt namn eller IPTV att göra i detta fältet!

Ange bitcoinadressen som du fick av oss i det sista fältet.

Tryck på “Lägg till mottagare”, och sedan så skickar du överföringen vilken du godkänner med ditt Bank-ID.

Nu är det bara att avvakta tills vi fått din betalning och sedan så skickar vi inloggningsuppgifterna till dig! Tänk på att överföringen i normala fall tar mellan 10 och 30 minuter, men att det i vissa fall kan dröja ännu längre. I de fall som betalningen inte inkommit till oss inom en timme, kan du ta kontakt med oss på chatten, detta så att du kan skicka en skärmdump på din överföring till oss!