Hoppa till innehåll

Support

Du kan när som helst få support från NXT Sverige, antingen via vår webchat här på sidan eller via vår Discord kanal som du finner ovan.

Som kund hos oss erhåller du inte bara TV i världsklass, du får som tillägg till detta även en kundservice i världsklass när det gäller IPTV, och där det är du som kund som är i fokus. Genom att låta dig som användare vara med och bestämma vad som visas blir vi på NXT Sverige bättre, och genom vår support community får du som kund en direktkontakt med NXT Sverige, och som tillsammans med hjälp av våra tekniker är redo att hjälpa dig som kund dygnet runt.

Om något mot all förmodan skulle gå fel, då kan du själv som kund rapportera detta till våra tekniker dygnet runt och slipper mellanhänder med allt vad det innebär i form av tid. Som tillägg till detta kan du:

  • Rapportera kanalfel (lagg, ljud, undertexter, eller annat som du anser är fel).
  • Önska nya filmer, oavsett land, vilket språk eller vilka undertexter du efterfrågar.
  • Önska nya serier, oavsett land, vilket språk eller vilka undertexter du efterfrågar.
  • Önska nya kanaler från alla världens länder.
  • Önska dig ljudböcker. oavsett land eller språk du efterfrågar.

Med andra ord är det du som styr showen, och hjälper samtidigt till att göra vår tjänst ännu bättre. Inte bara för dig utan för samtliga våra kunder!

Du får support från NXT Sverige när du skall förnya eller köpa nytt abonnemang, eller om du har en vän som vill köpa vår tjänst. Vi är redo för att hjälpa dig med abonnemangsrelaterade frågor när som helst, medans NXT Communityn, som du får tillgång till samtidigt som kund, är redo för att hjälpa dig dygnet runt med tekniken och dina önskemål gällande tjänsten.

Här på NXT Sverige så sätter vi stolthet i att kunna erbjuda dig som kund det bästa innehåller och den bästa servicen. NXT Communityn är platsen där vi har direktkontakt med dig som kund, allt för att vi tillsammans med dig skall kunna utveckla tjänsten vidare för att vara bäst i världen.

Låter det lockande? Beställ nu! 🙂